17 Ocak 2016 Pazar

Sperm Yutmanın Zararları

Sperm Yutmanın Zararları ndan bahsetmek gerekirse pek bir zarı olmadığını hemen söylemek istiyoruz. Çünkü spermi aşırı derecede tüketmediğiniz sürece zararı vs. olmaz.

Spermin zararının tam aksine faydası vardır. Sperm tüketimini istediğiniz seviye tutabilir. Hergün sperm tüketimi yapabilirsiniz. Çünkü yarrak yalamk ve sperm yutmak seksin vaz geçilmez noktasıdır. Bunu tüm kızlar erkek arkadaşlrına yapar ve erkek arkadaşlarının spermlerini yalar. Tüm kızlara burdan yarrak yalaıp sperm yutmalarını tavsiye ediyorum. Zararı yok tam tersi bir durum söz konusu yararı size olacak ve siz tabiatın en güzel besini sperm den neden uzak kalsınız ki? onca kız yiyor ve yalıyor. Sperm kzılarda güzelleşmeye neden olu.r Dışarıda güzel bir kız görünce neden güzel olduğunu hiç sorguladınız mı ? Utandınız ve kıskandınız değil mi? işte sizde o kızlar gibi güzel olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken bir çok kişi ile seks yapapıp her yaş grubunun spermllerini yutunuz.


Sperm Yutmak Zararlı Mıdır? tabikide hayır. Halk arasında zararlı vs. türünden konuşmalar olabilir öyle bişey yok. Uzmanlar tarından bildirildi zararı yok.

Böyle diyen kişiler sizlere yararı olmasın tüm spermleri kendileri tüketmek isteyen aç gözlü insanlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

lütfen yorumlarımızı sevgi ve saygı çerçevesinde yapalım