27 Şubat 2013 Çarşamba

Karin Kasi Nasil Yapilir

                       Karın Kası Nasıl Yapılır?

Kuzey Güney’den çok etkilenen yurdumuz erkeği bugünlerde hele de yaz gelince spor salonlarına rağbet ediyor. Aslında araştırmalarım sonucu spor salonuna gitmeden bildiğiniz evinizde bile Kıvanç Kaslarına sahip olabilirsiniz.

İlk olarak kafada bitirmelisiniz olayı. Eğer yaz da geldi kesin kas yapmalıyım diyorsanız mutlaka kendinizi bir bakıma almalısınız. Halkımızca da bilinen çoğu hareketi düzenli olarak belirli aralıklarla üşenmeden bıkmadan usanmadan gerçekleştirirseniz siz de karın kaslarına sahip olabilirsiniz.

sporsevgimiz.blogspot.com

Öncelikle mekik çekmek çok önemli tabi ki. Her set on, on beş kereden üç set mekik çekmelisiniz. Bu hareket temel ve amacınıza ulaşma da önemli bir adımdır. Yine aynı sayı kadar iki yana dimdik durup eğilerek spora devam edin tabi derin nefesler alıp uygulamayı doğru yapmalısınız. Yoksa daha kötü sağlık sonuçları alabilirsiniz.

Midenizi içeri çekerek yapılan bir harekette yanlara dönme hareketidir. Aynı setlerden ve aynı dakikalardan yapmanız gereken bu hareketin ardından son kısma geliyoruz. Burada ise, çifte mekik devreye gidiyor burada önemli olan karnınızdaki kasılma anında bir kaç saniye bekleyip devam etmeniz.


 
 Şöyle bir durum var bu hareketleri yaparken dikkatli olmalısınız. Aynı zamanda eğer fazla kilonuz varsa önce kilo vermelisiniz ki kas yapabilesiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

lütfen yorumlarımızı sevgi ve saygı çerçevesinde yapalım